ROG Swift PG32UQ tukee FreeSync Premium Pro- ja HDMI VRR -teknologioita, joiden lisäksi G-Sync Compatible -sertifiointi on parhaillaan käynnissä.

Asus on julkistanut CES 2021 -virtuaalimessuilla tuotteita moniin tuotesegmentteihin, mutta kenties mielenkiintoisin yhtiön uutuuksista löytyy näyttöjen puolelta. Yhtiön uusi ROG Swift PG32UQ tuo monien kaipaamaan HDMI 2.1 -tuen tietokonenäyttöihin. Yhtiön mukaan näyttö sopii myös ensiluokkaisen hyvin uuden sukupolven konsoleiden kaveriksi.

Asus ROG Swift PG32UQ on nimensä mukaisesti 32-tuumainen näyttö. Näytön IPS-paneeli tarjoilee käyttäjälle 3840×2160- eli 4K-resoluution, peräti 144 hertsin virkistystaajuuden ja DisplayHDR 600 -sertifikaatin. Paneelin kerrotaan tarjoavan 1 millisekunnin GtG-vasteajan (Gray-to-Gray) ja kykenevän toistamaan 98 % DCI-P3-väriavaruudesta.

PG32UQ on varustettu konsoleita ajatellen suoraan kahdella HDMI 2.1 -liitännällä, jonka lisäksi PC-käyttäjille on tarjolla DisplayPort 1.4 -liitäntä. Näyttö tukee HDMI 2.1 -liitännän kautta 120 ja DisplayPort-liitännän kautta DSC-teknologiaa (Display Stream Compression) hyödyntäen 144 hertsin virkistystaajuutta.

Vaihtelevan virkistystaajuuden osalta tuettuina ovat HDMI VRR (Variable Refresh Rate) ja FreeSync Premium Pro, joiden lisäksi näyttö on parhaillaan sertifioitavana G-Sync Compatible -yhteensopivaksi. Näyttö tukee myös Asuksen omia liikesumeutta vaihtelevan virkistystajuuden kanssa pienentävää ELMB Sync -teknologiaa ja pikseleiden vasteaikaa pienentävää Variable Overdrive -teknologiaa.

Asus ei valitettavasti vielä paljastanut, milloin näyttöä voidaan odottaa kauppojen hyllyille asti, tai mikä sen hinta tulee olemaan.

Lähde: Asus

This site uses XenWord.
;