Virtalähteet ja AiO-nestejäähdyttimet ovat Asus ROG:lle täysin uusia aluevaltauksia.

Asus on esitellyt Computex 2018 -messujen alla tukun uusia ROG-perheen tuotteita. Uusien ROG-tuotteiden joukkoon mahtuu mukaan myös yhtiölle täysin uusia aluevaltauksia.

Ensimmäiset Asuksen ROG:lle uuteen tuotekategoriaan sijoittuvat tuotteet ovat Ryuo- ja Ryujin-AiO-nestejäähdyttimet. ROG Ryuot tulevat saataville yhden ja kahden 120 millimetrin ja Ryujinit kahden ja kolmen 120 millimetrin tuulettimen konfiguraatioissa. Molempien erikoisuuksiin kuuluu kustomoitavissa oleva pieni OLED-näyttö prosessoriblokissa. Lisäksi Ryujin-sarjan malleissa prosessoriblokki on muotoiltu varsin persoonallisen kulmikkaaksi ja leveäksi. Molemmat sarjat tukevat luonnollisesti Asuksen Aura Sync -RGB-valaistusta. Voit lukea Asus ROG -perheen uusista AiO-nestejäähdytysratkaisuista niiden tuotesivuilta:

Toinen uusi aluevaltaus on virtalähteet. ROG:lle sopivaan tapaan Asuksen uusi Thor-virtalähde on peräti 1200 wattinen ja se on varustettu 80 Plus Platinum -sertifikaatilla. Uusien nestejäähdyttimien tapaan myös virtalähteestä löytyy pieni OLED-näyttö, mutta ilmeisesti se ei ole konfiguroitavissa vaan näyttää vain reaaliaikaisen tehonkulutuksen. Lisäksi Thor 1200W Platinum -virtalähdettä on koristeltu Aura Sync -RGB-valaistuksella ja yhdellä viistetyllä kulmalla, joka luo persoonallisen vaikutelman tyypillisesti kuutiomallisten virtalähteiden meressä.

Kannettavamarkkinoille Asus ROG toi kaksi uutta mallia: Strix Hero II:n ja Strix Scar II:n. Molemmat perustuvat yhteiseen runkoon ja pääosin identtisiin komponentteihin. Prosessoriksi on tarjolla 8. sukupolven Core i5-8300H tai i7-8750H, DDR4-2666-muistia saa maksimissaan 32 Gt ja tallenustilaksi voi valita 128, 256 tai 512 Gt:n M.2 NVMe -SSD-aseman, teratavun SSHD-hybridikiintolevyn tai teratavun kiintolevyn.

Mallien erot löytyvät näytöistä ja näytönohjaimista. Strix Scar II tulee saataville vain 15,6-tuumaisella 144 hertsin FullHD-näytöllä, jolle luvataan 3 ms:n vasteaika, 100 % sRGB-väriavaruudesta ja kiiltämätön pinnoite. Strix Hero II:ssa näytöksi voi valita joko saman kuin Scar II:ssa tai edullisemman 60 hertsin FullHD-näytön, joka tukee niin ikään 100 % sRGB-avaruudesta. Näytönohjaimeksi voi Scar II:lla valita GeForce GTX 1060 6 Gt:n tai GTX 1070:n, kun Hero II tulee saataville vain GTX 1060 6 Gt:lla.

Lisäksi Asus ROG esitteli tapahtumassa uuden Rapture GT-AX11000 -reitittimen ja Delta-headsetin, joista jälkimmäisille ei ole vielä omia tuotesivuja.

This site uses XenWord.
;