Mikäli 2Compute-verkkokaupan hinnat ovat lopullisia, ovat hinnat laskemassa vain osassa mallistoa ja silloinkin maltillisesti.

Intelin tulevien 10. sukupolven Core-prosessoreiden odotetaan tapahtuvan 13. huhtikuuta – 26. kesäkuuta välisenä aikana. Belgialainen 2Compute on ottanut kuitenkin varaslähdön jo nyt ja listannut prosessorit verkkokaupassaan.

Belgialaisen 2Compute-verkkokaupan listoilta löytyy jo nyt täysi kattaus Intelin tulevia 10. sukupolven Comet Lake -koodinimellisiä Core-prosessoreita. Mukana ovat myös Pentium- ja Celeron brändätyt tuplaydinprosessorit, jotka perustuvat samoihin siruihin. Löydät jokaisen mallin verottomat ja verolliset hinnat uutisen kuvista.

Mikäli 2Computen hinnat ovat lopullista tasoa, on Intel laskemassa hintojaan vain maltillisesti ja vain osassa mallistoa. Saman kaupan hinnastoa lainaten Core i9-10900K:n Tray-versio on noin 35 euroa edullisempi kuin i9-9900K:n jälleenmyyntiversio ja i9-10900KF:n Tray-versio puolestaan noin 50 euroa edullisempi kuin i9-9900F:n Tray-versio. Core i7 -sarjassa erot kutistuvat entisestään ja i5-sarjassa uudet Comet Laket ovat jo kalliimpia kuin 9. sukupolven versiot.

Lähteet: 2Compute, momomo_us @ Twitter

This site uses XenWord.
;