Koostimme yhteen mielestämme parhaat saatavilla olevat Black Week 2023 -puhelintarjoukset Suomessa.

Jälleenmyyjien Black Fridayn ympärille kehittelemä Black Week- tarjousrupeama on ollut käynnissä nyt jo useamman päivän ajan ja kulutusjuhlan huipentuma on luvassa perjantaina varsinaisena Black Friday -päivänä sekä sitä seuraavana viikonloppuna.

Tarjouksessa olevaa tavaraa on tyrkyllä paljon ja kaikki tarjoukset eivät aina ole yhtä hyviä kuin annetaan ymmärtää, joten allekirjoittanut perkasi läpi tarjolla olevia älypuhelintarjouksia ja valitsi niistä mielestään fiksuimmat lyhyiden perustelujen kera. Listausta tehdessä on huomioitu mm. tuotteen viimeaikainen hintataso, tuotteen ominaisuudet muihin saman hintaluokan vaihtoehtoihin nähden sekä io-techin mahdolliset testikokemukset laitteesta.

Koosteessa ei ole huomioitu kaikkia pieneriä tai yksittäisten pienempien jälleenmyyjien tarjouksia, vaan tuotteet on valittu niin, että ne olisivat vähintään kohtalaisen hyvin valtakunnallisesti saatavilla. Yksittäisistä pienerätarjouksista voi siis hyvinkin olla saatavilla laitteita vieläkin houkuttelevaan hintaan. Laitteet ovat olleet koosteen julkaisuhetkellä saatavilla mainituista nettikaupoista, mutta pienemmät tarjouserät saattavat olla loppuneet lukuhetkeen mennessä.

Kiinnostavien tarjouspuhelimien hintakehitystä voi tutkailla Hinta.fi-sivuston kautta.

Tarjouskoosteen voit lukea täältä: Black Weekin 2023 parhaat puhelintarjoukset analysoituna

This site uses XenWord.
;