Pei kertoi Inverselle antamassaan haastattelussa Phone (2):n saapuvan myyntiin kuluvan vuoden aikana ja tällä kertaa laitetta tullaan jakelemaan myös Yhdysvalloissa.

Nothingin toimitusjohtaja Carl Pei on paljastanut Inverselle antamassa haastattelussaan Nothing Phone (2):n, eli yrityksen ensimmäisen puhelimen seuraajan saapuvan markkinoille vuoden 2023 aikana. Samalla Pei paljasti puhelimen saapuvan myyntiin myös Yhdysvalloissa, jossa alkuperäistä Phone (1):a ei nähty vasta kuin viime vuoden lopulla erillisen beetajäsenyyden kautta saatavana.

Aiemmin joulukuussa Pei twiittasi, ettei Phone (2):n julkistus ole suunnitelmissa vielä lähiaikoina, vaan yrityksen tarkoitus on keskittyä parantamaan Phone (1):n ohjelmistokokemusta, jonka yritys kertoikin käytännössä kirjoittaneen kokonaan uusiksi viime vuoden lopulla. Inversen haastattelussa Pei perusteli twiittiään turhautumisellaan siihen, kuinka osa valmistajista julkaisi uusia puhelimia vain muutamien kuukausien välein.

Tarkkaa aikataulua Phone (2):n julkaisulle ei vieläkään annettu, mutta Pei vahvisti sen saapuvan myyntiin myöhemmin vuoden 2023 aikana. Itse laitteen osalta Pei vahvisti sen nimen tulevan olemaan Phone (2), minkä lisäksi puhelimen luvataan olevan korkealuokkaisempi (”more premium”), kuin alkuperäisen Phone (1):n, minkä lisäksi ohjelmisto tulee olemaan jatkossakin yritykselle tärkeä kehityskohde. Puhelin voineekin siis sijoittua alkuperäistä Phone (1):a korkeampaan hintaluokkaan.

Premium-termin saattelemana Inversen haastattelija kysyi voisiko Phone (2) siirtyä käyttämään lippulaivajärjestelmäpiiriä, mutta Pein vastaus kierteli asian ympärillä todeten mobiilipiirien kehittyneen reilusti. Pei myös kertoi välttävänsä Phone (2):n kutsumista lippulaivapuhelimeksi, sillä se viittaisi siihen ettei Phone (1) olisi ollut lippulaivamalli.

Lähde: Inverse

This site uses XenWord.
;