OnePlus on rekisteröinyt V Fold- ja V Flip -tuotenimet.

OnePlussan taittuvanäyttöiset laitteet ovat olleet jo jonkin aikaa huhujen kohteena. Pelkkien huhujen lisäksi OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau on jakanut Twitterissä viime vuonna kuvan taittuvan laitteen saranasta ja samaan BBK-konserniin kuuluvalta Oppolta taittuvanäyttöisiä laitteita on jo Kiinan markkinoilla. Nyt OnePlussan Kiinassa rekisteröimien tuotenimien myötä taittuvanäyttöisten laitteiden mahdollisiksi nimiksi ovat vuotaneet OnePlus V Flip sekä OnePlus V Fold.

V Flip ja V Fold ovat niminä varsin tutun oloiset, sillä Samsungin taittuvanäyttöiset laitteet kulkevat Galaxy Z Flip ja Galaxy Z Fold -nimillä. Oppon taittuvanäyttöiset puhelimet kulkevat erottuvammalla Find N -nimellä, joskin myös Oppo käyttää simpukkamallisessa puhelimessaan Flip -lisänimeä. Tuotenimirekisteröinnit Twitterissä jakaneen Mukul Sharman mukaan ainakin toinen kyseisiä nimiä kantavista laitteista olisi jo testattavana useilla alueilla, mukaan lukien Euroopassa.

Pelkkien tuotenimien löytyminen Kiinan viranomaisten tietokannasta ei kuitenkaan vielä varmista, että nimet olisivat lopulliset, sillä yritykset voivat rekisteröidä myös nimiä, joita ei välttämättä tulla käyttämään.

Lähteet: stufflistings@twitter, Android Police, XDA-Developers

This site uses XenWord.
;