Cooler Master on toteuttanut nestekierron putkien taakse asennettavan RGB-nauhan tukineen yhteistyössä AK Mod -modauspajan kanssa.

Uutisoimme eilen muistivalmistaja G.Skillin huikentelevaista korumaailmasta inspiraatiota hakeneista muistikammoista ja yleisesti RGB-valaistuksen tilasta tietokonemarkkinoilla. Nyt Cooler Master on keksinyt yhden niistä harvoista paikoista, joihin ei ole vielä ollut saatavilla RGB-valaistusta ja jossa valaistuksella on mahdollisuus olla poikkeuksellisen näyttävä.

Cooler Masterin uutuustuote on nestejäähdytinkiertoihin tarkoitettu RGB-valaistus. Yhteistyössä AK Modin kanssa toteutettu ARGB Add-on for Hard Tubing on nimensä mukaisesti kovilla putkilla varustettuun nestekiertoon tarkoitettu lisälaite. Käytännössä kyse on putken taustapuolelle asettuvasta muovituesta, johon asennetaan pätkä RGB-nauhaa.

Idealtaan yksinkertainen toteutus on kuitenkin ainakin Twitteriin ladatun videon perusteella erittäin näyttävä ja saavutettavaan valaistusefektiin voi vaikuttaa pelkkien LED-valojen ohjelmoinnin lisäksi esimerkiksi erilaisilla nesteillä ja mattapintaisilla putkilla perinteisten kirkkaiden sijaan.

Cooler Master ARGB Add-on for Hard Tubing tehdään jokaiselle tilaajalla mittojen mukaan 3D-printtaamalla, mutta ainakin toistaiseksi saatavuus on rajoitettu Aasiaan. Sopivalla 3D-printterillä tai muilla tarpeilla varustettu modaaja voi luonnollisesti toteuttaa projektin myös ilman Cooler Masterin ja AK Modin lisälaitetta.

Lähde: Cooler Master

This site uses XenWord.
;