Simulaattorilaitteistoihin erikoistuneen Endorin ostamalla Corsair saa levittäydyttyä yhdelle niistä harvoista oheislaitekategorioista, joissa sillä ei ole vielä jalansijaa.

Tietotekniikan lähes joka osa-alueelle levittäytynyt Corsair on löytänyt markkinoilta nurkan, josta sillä ei ole vielä osuutta. Nyt yhtiö on löytänyt tavan paikata puute yrityskaupoilla.

Corsair on ilmoittanut aloittaneensa yksinoikeudella neuvottelut Endor AG:n kanssa yrityksen ostamiseksi. Yhtiöt ovat saaneet valmiiksi sopimuksen, jossa Corsair paikkaa yhtiön kassavajeen lyhyellä tähtäimellä samalla, kun ne neuvottolevat Endorin noin 70 miljoonan euron velkapotin järjestelyistä. Loppuviimein neuvottelut tulevat johtamaan Endorin siirtymiseen Corsairin omistukseen. Lehdistötiedotteessa ei kerrottu, milloin kauppojen odotetaan pääsevän maaliin ja ne vaativat luonnollisesti myös hyväksynnän saksalaisviranomaisilta.

Saksalainen Endor AG tunnetaan paremmin simulaattorimaailmasta tutusta Fanatec-brändistään. Fanatecin tuotevalikoimaan kuuluu joukko erilaisia ratteja, suoravetomoottoreita, vaihteistoja ja polkimia sekä tietenkin ajotuoleja tai ”ohjaamoja”. Kaikenlaiset ratit taas puuttuvat nykyisellään Corsairin ja sen tytäryhtiöiden valikoimasta, joten kauppojen ei pitäisi aiheuttaa ylimääräisiä päällekkäisyyksiä yhtiön tuoteportfolioon.

Lähde: Lehdistötiedote

This site uses XenWord.
;