Corsairin K65 RGB Mini tukee HyperPolling-teknologiaa, eli 8000 hertsin virkistystaajuutta.

Corsair on julkaissut uuden K65 RGB Mini -näppäimistön. Pienikokoinen uutuus on valmistajan ensimmäinen 60 %:n kokoluokkaan sijoittuva malli ja se tarjoaa pienen kokonsa lisäksi RGB-valaistuksen ja kaksoisruiskuvaletut PBT-muoviset näppäinhatut.

Kytkiminä K65 RGB Mini käyttää Cherryn lineaarisia MX Red tai MX Speed -kytkimiä, joille luvataan 100 miljoonan painalluksen elinikä. Tietokoneeseen liittämistä varten näppäimistössä on USB Type-C -liitäntä ja mukana toimitetaan tekstiilipinnoitettu USB Type-A -> Type-C -kaapeli. Pienen koon myötä näppäimistöstä puuttuu useita perinteisiä painikkeita, joka ovat saatavilla erilaisten näppäinyhdistelmien kautta. Esiasennettujen yhdistelmien lisäksi K65 RGB Minissä on makrotoiminto, joka mahdollistaa omien makrojen tallentamisen.

Markkinoiden muista pienikokoisista näppäimistöistä K65 RGB Mini erottuu HyperPolling-tuen, eli 8000 Hz:n päivitystaajuuden myötä. Teknologia on tuttu muun muassa Razerin tuoreesta Viper 8K -hiirestä ja tarjoaa perinteisiin USB-laitteisiin nähden moninkertaisen nopeuden. USB-liitännän 8000 Hz:n taajuuden lisäksi Corsair mainostaa K65 RGB Minin näppäinskannauksen tapahtuvan 4000 Hz:n taajuudella.

Corsair K65 RGB Minin suositushinta on 129 euroa ja MX Red -kytkimillä varustettua mallia on tulossa Suomessa saataville jo ensi viikolla.

Lähde: Corsair

This site uses XenWord.
;