Corsair on julkaissut tänään uuden tenkeyless-kokoisen K63-näppäimistön, joka käyttää mekaanisia Cherry MX -näppäinkytkimiä. Hinnaltaan uutuus sijoittuu Corsairin malliston edullisimpaan päähän.

K63 on hyvin pelkistetty muovirunkoinen tenkeyless-näppäimistö, joka tulee saataville punaisilla Cherry MX -näppäinkytkimillä. Pienikokoinen malli on suunnattu erityisesti pelaajille, näppäimistöä mukanaan kuljettaville sekä rajallisesti työpöytätilaa omaaville käyttäjille. K63:n ulkomitat ovat 365 x 171 x 41 mm ja se painaa 1,12 kg.

K63:n punainen taustavalaistus on muokattavissa näppäinkohtaisesti ja se tukee myös dynaamisia valaistusefektejä. Näppäimistö tukee makrojen tallentamista CUE-ohjelmiston avulla ja mahdollistaa kaikkien näppäinten samanaikaisen rekisteröimisen (NKRO). Näppäimistön yläreunasta löytyy erilliset multimedianäppäimet sekä Windows-näppäinten lukituspainike pelikäyttöä varten.

Corsair K63:n suositushinta on 79,99 euroa ja se tulee saataville välittömästi Corsairin jälleenmyyjäverkoston kautta. Valmistaja antaa tuotteelleen kahden vuoden takuun.

Lähde: Corsair

This site uses XenWord.
;