EKWB:n uuden sukupolven prosessoriblokit on suunniteltu helposti muokattaviksi tyylitellyin keskikerroksin, jonka lisäksi niiden kehutaan olevan aiempaa tehokkaampia.

EK Water Blocks on ollut yksi nestejäähdytysmarkkinoiden suosituimmista nimistä niin kauan kuin allekirjoittanut muistaa. Yhtiön Supremacy-blokit ovat olleet markkinoiden kärkinimiä jo kuuden vuoden ajan ja nyt EKWB on nähnyt ajan kypsäksi uuden sukupolven prosessoriblokeille.

EKWB:n uudet prosessoriblokit kantavat nimeä Velocity. EK-Velocity-blokit on suunniteltu tukemaan Intelin LGA 115x- ja 2011/2066- sekä AMD:n AM4-prosessorikantoja. Mahdollisesta suunnitelmasta tuoda oma versionsa myös Threadrippereiden TR4-prosessorikannalle ei ole kerrottu toistaiseksi.

EK-Velocity-prosessoriblokit on suunniteltu minimalistisiksi ja helposti muokattaviksi. Blokki rakentuu pohjalevystä, jonka päällä istuvat kiinnitysraudat sekä joidenkin mallien kohdalla koko rakenteen kiertävät 24 RGB-LED-valoa. Näiden päälle asentuu vaihdettava keskiosa, jolla voi muokata helposti blokin ulkonäköä sekä tietenkin uusi kansilevy. Yhtiön mukaan Velocityssä on käytössä uusi 5. sukupolven ”jäähdytysmoottori” eli käytännössä blokin sisäosien muotoilu, jonka kehutaan olevan aiempaa yksinkertaisempi mutta samalla tehokkaampi.

EKWB tuo uudesta prosessoriblokistaan markkinoille peräti 14 eri mallia, joista puolet on suunniteltu Intelin alustoille ja toinen puolisko AMD:n AM4-alustalle. Mallit eroavat toisistaan RGB-valaistuksen ja materiaalien osalta. Ilman valaistusta prosessoriblokit tulevat saataville kupari- tai nikkelöidyllä kuparipohjalla ja pleksi- tai asetaalimuovikannella. RGB-valaistuksen kera prosessoriblokin pohja on aina nikkelöityä kuparia ja kansi joko pleksiä, asetaalimuovia tai nikkelöityä kuparia.

Yhtiön omassa verkkokaupassa kuparipohjaiset versiot ilman RGB-valaistusta on hinnoiteltu 69,90 euroon. Nikkelöity kuparipohja nostaa asetaalikannella hinnan 74,90 euroon ja pleksikannella 79,90 euroon. RGB-valaistuksella varustetut pleksi- ja asetaalikantiset versiot on hinnoiteltu 89,90 euroon ja täyttä nikkelöityä kuparia oleva versio 99,90 euroon. Hinnat ovat samat sekä Intel- että AMD-versioina.

Lähde: EKWB

This site uses XenWord.
;