EKWB:n uusi monoblock-jäähdytysblokki on ensimmäinen AM4-emolevylle tarkoitettu prosessorin ja virransyötön jäähdyttävä nestejäähdytysratkaisu.

Nestejäähdytystuotteita valmistava slovenialainen EKWB on julkaissut markkinoiden ensimmäisen AM4-kantaiselle emolevylle tarkoitetun monoblock-jäähdytysratkaisun. Yrityksen valikoimiin on jo aiemmin kuulunut vastaavia ratkaisuja Intelin X99-, Z170- ja Z270-piirisarjallisille Asuksen, MSI:n ja Gigabyten emolevyille. EK-FB ASUS C6H RGB Monoblock -nimihirviötä kantava blokki on tarkoitettu erityisesti Asuksen ROG Crosshair VI Hero -emolevylle ja se jäähdyttää samalla kertaa sekä prosessorin että virransyötön MOSFETit.

Prosessorin kohdalta blokin kanavasuunnittelu perustuu EK-Supremacy EVO -prosessoriblokkiin ja kanavistosta on tehty hyvin virtaava, joten blokki sopii käytettäväksi myös heikompitehoisten pumppujen kanssa. EKWB kertoo myös uudistaneensa blokin kylmälevyä, jotta se muodostaisi paremman mekaanisen kontaktin AM4-kantaisten suorittimien lämmönlevittäjän kanssa. Blokin pohjaosa on valmistettu nikkelöidystä elektrolyyttisestä kuparista ja kansi korkealaatuisesta akryylimuovista. Blokin kiinnityskorokkeet ovat nikkelöityä messinkiä.

Blokin etureunaan on kiinnitetty nelipinnisellä liittimellä varustettu RGB LED-valaistus, joka tukee Asuksen Aura Sync -ohjausominaisuutta.

EK-FB ASUS C6H RGB Monoblockin suositushinta on noin 122 euroa. Se on toistaiseksi ennakkotilattavissa ja toimitukset alkavat toukokuun 12. päivä.

Lähde: EKWB:n tiedote, EKWB:n tuotesivu

This site uses XenWord.
;