EKWB:n uuden modulaarisen Phoenix-nestecoolerin voi koota haluamistaan esitäytetyistä komponenteista.

Slovenialainen nestejäähdytystarvikevalmistaja EKWB on julkistanut uuden EK-MLC Phoenix -coolerin, joka on yrityksen toisen sukupolven esitäytetty nestejäähdytysjärjestelmä. Phoenix on seuraaja pari vuotta sitten julkaistulle Predator-coolerille, joka osoittautui suorituskykyiseksi, mutta jonka kanssa esiintyi vuoto-ongelmia.

Uutta EK-MLC Phoenix -coolerimallistoa mainostetaan modulaariseksi ja sen kerrotaan olevan suunnattu erityisesti käyttäjille, jotka haluavat korkeatasoisen nestejäähdytysratkaisun, mutta eivät halua tai ehdi kokoamaan nestejäähdytystä erilliskomponenteista. Phoenix-mallisto koostuu esitäytetyistä nestejäähdytyskierron komponenteista, jotka on varustettu itsestään sulkeutuvilla pikaliittimillä.

EK-MLC Phoenix -mallisto koostuu erillisestä pumppu-jäähdytinyksiköstä, prosessoriblokeista sekä näytönohjainblokeista. Käyttäjä voi itse valita kytketäänkö kiertoon pelkästään prosessori- tai näytönohjainblokki, vai otetaanko käyttöön molemmat.

Jäähdytinyksikkö koostuu EK-Coolstream -jäähdyttimestä, EK-Vardar EVO -tuulettimista sekä EK-SPC-pumpusta. Jäähdytinkokoja on tarjolla useita erilaisia. Esitäytetyt prosessoriblokit perustuvat EK-Supremacy-sarjan blokkeihin ja ovat saatavilla sekä Intel- että AMD-kokoonpanoihin. Kaikki näytönohjaimen keskeiset komponentit jäähdyttäviä blokkeja on myös saatavilla kaikille suosituimmille AMD:n ja NVIDIA:n näytönohjaimille.

Phoenix-moduulit tulevat saataville rajattuina erinä joulukuun 1. päivästä lähtien ja valmistaja lupaa niille kahden vuoden takuun. Jäähdytinyksiköiden hinnat liikkuvat 139,90-189,90 euron haarukassa, prosessoriblokkien 59,90-66,90 euron haarukassa ja näytönohjainblokkien 124,90-145,90 euron haarukassa. Edullisimmillaan Phoenix-nestekierto 120 mm jäähdyttimellä ja TR4-prosessoriblokilla maksaa siis 199,80 euroa ja kalleimpana vaihtoehtona järjestelmä 280/360 mm jäähdyttimellä, Intel-blokilla ja GeForce 1080 Ti Strix -näytönohjainblokilla kustantaa noin 400 euroa. Oman järjestelmän voi konfiguroida EKWB:n sivuilla.

Lähde: EKWB

This site uses XenWord.
;