EKWB on julkaissut pienikokoisten custom-nestejäähdytysjärjestelmien ystäville uuden EK-Quantum Kinetic FLT 80 -pumppusäiliön. Uutuus on saatavilla niin D5-pumpun tai DDC-pumpun kanssa kuin myös täysin ilman pumppua, jos käyttäjältä löytyy pumppu jo entuudestaan.

EK-Quantum Kinetic FLT 80 on kompakti pumppusäiliö, joka yhdistää nestekierron pumpun ja vesisäiliön yhdeksi kokonaisuudeksi. Pumppusäiliö sisältää 120 ja 80 mm:n tuuletinten kiinnitysreiät, minkä myötä sen voi kiinnittää suoraan tietokoneen tuuletinpaikkaan. Lisäksi pumppusäiliön kyljessä on neljä M4-ruuvin reikää 65 mm etäisyydellä toisistaan.

Pumppusäiliössä on kokonaisuudessaan seitsemän G1/4”:n liitäntää letkuja varten. Kolme liitäntää ovat säiliön päällä ja neljä kyljessä. Väriloisteen ystäviä varten EK-Quantum Kinetic FLT 80 -pumppusäiliöt varustettu osoitettavalla RGB-valaistuksella. Valolista sijaitsee säiliön mustaksi anodisoidun alumiinikannen alla. Läpikuultava säiliö itsessään on valmistettu akryylimuovista.

EK-Quantum Kinetic FLT 80 -pumppusäiliöt ovat saatavilla välittömästi valmistajan kotisivuilta. Pelkän säiliön hinta ilman mukana toimitettavaa pumppua on 124,94 euroa. Sekä D5- että DDC-pumpulla varustettuna hintaa pumppusäiliöllä on 187,46 euroa.

Lähteet: EKWB (1), (2), (3)