Endorfyn uutuusnäppäimistöt tulevat Suomessa saataville kolmessa eri koossa.

Endorfy (aiemmin tunnettu SilentiumPC & SPC Gear -nimillä) on julkaissut mallistollisen uusia mekaanisia Thock Wireless -näppäimistöjä. Tarjolle tulee 60%, 75 %, TKL ja 100 % kokovaihtoehdot.

Kaikki mallit voi yhdistää tietokoneeseen 2,4 GHz langattomalla yhteydellä, Bluetoothilla tai USB-C-kaapelilla. Käytössä on Kalhin Box -kytkimet (punaiset, mustat tai ruskeat) ja näppäimistöt tukevat kytkimien hot-swap-vaihtomahdollisuutta 3- ja 5-pinnisiin kytkimiin. Varusteluun kuuluu myös RGB-valaistus, NKRO-tuki ja kaksoisruiskuvaletut PBT-näppäinhatut. Täysikokoisessa ja 75 % versiossa on lisäksi äänenvoimakkuuden säätönuppi.

Thock Wireless -mallien Nordic-layoutin versiot tulevat saataville Suomessa rajatuin kytkinvaihtoehdoin huhtikuun puolivälissä. Suomessa myyntiin tulevat 60 % malli punaisin kytkimin 74,90 euron hintaan, 75 % malli mustin kytkimin 79,90 euron hintaan ja TKL-versio ruskein tai punaisin kytkimin 84,90 euron hintaan. Täysikokoinen malli ei ole ainakaan ensialkuun tulossa Suomeen.

Lähde: Keyboards → ENDORFY

This site uses XenWord.
;