Tiukin 80 Plus Titanium -sertifikaatti on vielä varsin harvinainen ja vaatii virtalähteeltä 94 % hyötysuhdetta

Kenties parhaiten juuri virtalähteistään tunnettu Enermax on julkaissut kaksi mielenkiintoista uutuutta virtalähdemarkkinoille. MaxTytan-sarjaan kuuluvat uudet 750 ja 800 watin mallit kuuluvat nimittäin vielä varsin harvalukuiseen 80 Plus Titanium -sertifioitujen virtalähteiden joukkoon.

Enermaxin uudet MaxTytan-virtalähteet täyttävät yhtiön mukaan 80 Plus Titanium -sertifikaatin vaatimat hyötysuhdetasot helposti. Euroopan 230 voltin jännitteella virtalähteen hyötysuhteen kerrotaan olevan noin 92 prosenttia 10 %:n kuormalla ja nousevan noin 96 prosenttiin 50 %:n kuormalla. 80 Plus Titanium vaatii vähintään 94 prosentin hyötysuhteen 50 % kuormalla.

Virtalähteet ovat täysin modulaarisia ja niiden mukana toimitetaan valmiiksi johto kerrallaan punotut kaapelit. Kondensaattorit ovat japanilaisia ja niiden luvataan kestävän 105 asteen lämpötiloja. Enermaxin SafeGuard-ominaisuuden kautta virtalähteestä löytyy myös kattavat suojaominaisuudet jännitepiikkejä ja muita ongelmia vastaan.

Virtalähteissä käytetään patentoidulla Twister-laakeroinnilla varustettua 139 millimetrin tuuletinta, joka kytkeytyy käyttöön noin 55 % rasituksessa. Tuuletin on lisäksi varustettu niin ikään patentoidulla Dust Free Rotation -teknologialla, jonka avulla tuuletin pyörii käynnistyessään 10 sekuntia väärään suuntaan ennen normaalia toimintaa. Virtalähteistä löytyy myös painike, jolla toiminnon voi käynnistää milloin tahansa.

Enermaxin MaxTytan-sarjaan kuuluu nyt julkaistujen 750 ja 800 watin mallien lisäksi myös 1050 ja 1250 watin mallit.

Lähde: Enermax

This site uses XenWord.
;