Gigabyten X399 Aorus Extreme on varustettu muun muassa 10+3-vaiheisella virransyötöllä ja sen luvataan tukevan ongelmitta uusien Threadripper-prosessoreiden 250 watin TDP:tä.

AMD valmistelee parhaillaan toisen sukupolven Ryzen Threadripper -prosessoreita julkaisuvalmiiksi. Yhtiö kertoi Computex-messuilla olevansa uusien HEDT-prosessoreidensa kanssa aikataulussa ja julkaisun tapahtuvan parhaillaan kuluvan vuosineljänneksen aikana, eli viimeistään syyskuun lopppuun mennessä.

Ryzen Threadripper 2000 -sarjan prosessorit tulevat toimimaan ensimmäisestä sukupolvesta tutun X399-piirisarjan kanssa. Toistaiseksi yhtiö ei ole kommentoinut virallisesti nykyisten emolevyjen yhteensopivuutta tulevien prosessoreiden kanssa, mutta mikäli emolevyn virransyöttö on riittävä prosessoreiden 250 watin TDP-arvolle, sille ei pitäisi olla mitään estettä. Tästä riippumatta emolevyvalmistajat tulevat julkaisemaan uusia emolevymalleja toisen sukupolven Threadrippereille.

Gigabyten ensimmäinen ”Threadripper 2” -emolevy tottelee nimeä X399 Aorus Xtreme. Emolevy tullee olemaan yhtiön lippulaivamalli ja sen mainostetaan erikseen tukevan 32-ytimen prosessoreita ja 250 watin TDP:tä sekä olevan varustettu 10+3-vaiheisella virransyötöllä.

Emolevyltä löytyy lisäksi muun muassa kolme M.2-liitäntää SSD-asemille ja peräti kolme verkkoliitäntää, joista ainakin yksi tukee 10 Gbps:n nopeutta. Kuva paljastaa emolevyn takapuolen I/O-paneelin sisältävän myös muun muassa WiFi-tuen ja ainakin yhdeksän USB-liitäntää, joista yksi on Type-C-mallia.

Lähde: XFastest

This site uses XenWord.
;