NVIDIAn roadmappien mukaan Volta olisi vuoden 2018 tuote, mutta GV100-grafiikkapiirin esittely saattaa tapahtua jo GTC-konferenssissa tänä keväänä.

NVIDIAn ajureihin on ilmestynyt ensimmäiset viitteet tulevasta Volta-arkkitehtuurista. Aida64-ohjelman takaa löytyvän FinalWiren mukaan ajureista löytyy PCI Device ID -listasta merkintä ”1D81 = Graphics Device [GV100]”, mikä viittaisi Volta-perheen suurimpaan grafiikkapiiriin.

Viime kuukausina jotkut huhusivustot ovat innostuneet kertomaan, että Volta-näytönohjaimet julkaistaisiin jo tänä keväänä NVIDIAn GTC-tapahtumassa, mutta sitä voidaan pitää ainakin tässä vaiheessa erittäin epätodennäköisenä. Julkaisun sijasta odotettavissa saattaa olla arkkitehtuurin ja GV100-grafiikkapiirin esittely, mistä on vielä pitkä matka valmiiksi tuotteeksi, puhumattakaan kuluttajapuolen tuotteista pienemmillä saman arkkitehtuurin piireillä. NVIDIAn roadmappien mukaan Volta on vuoden 2018 tuote.

Voltasta tiedetään tällä hetkellä vielä hyvin vähän. Varmaa on vain, että se tulee löytymään luultavasti juurikin GV100-varianttina Yhdysvaltoihin rakennettavista Summit- ja Sierra-supertietokoneista, ja seuraavan sukupolven Xavier-koodinimellisistä Tegroista. Summit- ja Sierra-supertietokoneet on tarkoitus saada rakennettua tämän vuoden puolella, mutta käyttöönoton odotetaan tapahtuvan vasta ensi vuonna. Seuraavan sukupolven Tegran odotetaan niin ikään saapuvan markkinoille vasta vuonna 2018.

This site uses XenWord.
;