Ensimmäiset G-Sync HDR -näytöt on varustettu vakuuttavin teknisin ominaisuuksin, kuten 1000 nitin kirkkaudella, 4K-resoluutiolla ja 144 hertsin virkistystaajuudella.

NVIDIA on luvannut ensimmäisten G-Sync HDR -näyttöjen saapuvan markkinoille tämän kuun aikana. Lupaus näyttäisi pitävän, sillä ensimmäiset näytöt on nyt listattu paitsi keski-eurooppalaisissa, myös kotimaisissa liikkeissä.

Kaksi ensimmäistä G-Sync HDR -näyttöä tulevat Acerilta ja Asukselta. Acer Predator X27 ja ASUS ROG Swift PG27UQ ovat kumpikin 27-tuumaisia ja ne käyttävät samaa AU Optronicsin M270QAN92.2 AHVA -paneelia, joka tarjoaa muun muassa 3840×2160-resoluution, 144 hertsin virkistystaajuuden, DCI-P3 -väriavaruuden sekä 1000 nitin maksimikirkkauden. Näyttöjen taustavalaistus on huippuluokkaa, sillä se on toteutettu yhteensä 384 erikseen hallittavaan alueeseen jaetulla LED-valaistuksella.

Huippuluokan ominaisuuksin varustetut näytöt eivät kuitenkaan tule markkinoille edullisten hintojen saattelemana. Acerin Predator X27 on listattu tähän mennessä Gigantissa että Komplettissa ja se on hinnoiteltu Hinta.fi-hintavertailun mukaan edullisimmillaan 2499 euroon. Gigantin mukaan näytön toimitukset alkaisivat 8. kesäkuuta, kun Komplett arvioi toimitusten alkavan 7. heinäkuuta.

Asuksen ROG Swift PG27UQ on listattuna puolestaan Komplettin ja ProShopin hinnastoissa. Hinta.fi-hintavertailun mukaan näytön hinta on edullisimmillaan 2599 euroa. ProShop ei lähde tässä vaiheessa veikkaamaan toimitusaikoja, mutta Komplett arvioi toimitusten alkavan 7. toukokuuta.

This site uses XenWord.
;