GeForce RTX 2080 Ti:stä löytyy todennäköisesti lopulta TU102-grafiikkapiiri, mutta tällä hetkellä sen nimenä komeilee D18Y.

NVIDIAn eilen esittelemät GeForce RTX 20 -sarjan näytönohjaimet ovat vielä kuukauden päässä kauppoihin saapumisesta, mutta tietyt tahot saavat luonnollisesti uudet huipputuotteet käsiinsä tavallisia kuluttajia aiemmin. GeForce RTX 20 -sarja ei tee tässä poikkeusta, vaan muun muassa huippuylikellottaja Roman ’Der8auer’ Hartung on paljastanut työskentelevänsä jo uutuuksien kimpussa.

Der8auer on päivittänyt Facebook-seinälleen tänään kuvat sekä GeForce RTX 2080- että RTX 2080 Ti -näytönohjaimista ilman jäähdytysratkaisujaan. EVGA:n kanssa yhteistyössä julkaistuissa Hartungin kuvissa näkyvät myös itse grafiikkapiirit hyvin, mikä saa huomion kiinnittymään välittömästi niiden nimiin. GeForce RTX 2080:n grafiikkapiiristä löytyy odotetusti TU104-merkintä, mutta RTX 2080 Ti:n piirissä nimenä komeilee D18Y. Toistaiseksi voidaan vain arvailla, onko kyse vain erittäin aikaisesta engineering sample -versiosta, jossa ei ole lopullista nimeä painettuna, vai mistä on kyse. Piiri on valmistettu merkintöjen perusteella kuluvan vuoden viikolla 26 eli heti juhannuksen jälkeen.

Der8auer vinkkasi Facebookissa lisäksi, että hän on kuvannut yhdessä GamersNexus-sivuston kanssa videot EVGA:n GeForce RTX 2080 Ti XC2 Ultra- ja RTX 2080 FTW3 -näytönohjaimista. Voit katsella videot GamersNexuksen YouTube-kanavalta.

Lähde: Der8auer @ Facebook

This site uses XenWord.
;