Ökyluokkaan tähtäävät valkeateemaiset, kristallisoidulla titaanilla ja kullalla koristellut Z790 Aorus Xtreme X Ice ja Aorus GeForce RTX 4080 Super Xtreme Ice.

Emolevyvalmistaja Gigabyte on päättänyt repäistä pelibrändi Aoruksellaan ja esitellyt uudet Xtreme Prestige Limited Edition -ökyversiot kahdesta tutusta tuotteestaan. Saataville ovat tulossa Z790 Aorus Xtreme X Ice -emolevy ja Aorus GeForce RTX 4080 Super Xtreme Ice 16G -näytönohjain.

Gigabyten ökykaksikko seilaa trendien aallonharjaa valkoisella väriteemallaan, jota rikotaan sopivissa kohdin sateenkaaren väreissä kiiltävin elementein, kristallisoituneella titaanielementillä sekä 99 % puhtaasta kullasta valmistetulla sarjanumerolaatalla. Koska tärkeintä on kuitenkin pelaaminen, on molemmat tuotteista varustettu RGB-valaistuksella.

Z790 Aorus Xtreme X Ice tuo mukanaan uuden Dual Interface A.I. Boost -toiminnon, jonka luvataan käyttävän laajasti erilaista analytiikkaa prosessorisuorituskyvyn optimoimiseksi. Sen luvataan mahdollistavan Core i9-14900KS -prosessoreilla joissain tapauksissa jopa 6,3 GHz:n kellotaajuuden. Se mahdollistaa myös ylikellotuksen käymättä turhaan BIOSin kautta kääntymässä. Koristelupuolella emolevyn erikoisuuksia ovat ainakin kullansävyinen prosessorikannan kansi sekä suurimman osan emolevystä peittävät titaani- ja kimallekoristeet. Mukana on myös huippumalleissa nähty kookas infonäyttö prosessorin virransyötön jäähdytyksen ja I/O-paneelin yhteydessä. Mukana tulee myös erittäin kookas jäähdytin SSD-asemalle sekä huurrettu koristepaneeli, jos emolevyn pistää mieluummin paraatipaikalle esille eikä tietokoneeseen.

Aorus GeForce RTX 4080 Super Xtreme Ice 16G puolestaan lupaa erottua joukosta jopa 2700 MHz:n GPU-kellotaajuudella, minkä kerrotaan olevan korkein tällä hetkellä markkinoilla olevista RTX 4080 Supereista. Näytönohjaimen Windforce-coolerissa käytetään kolmea 110 mm:n Bionic Shark -evin varustettua tuuletinta, kookasta höyrykammiota sekä tietenkin lämpöputkia, jotka levittävät lämmön GPU:lta läpi koko alumiinirivaston. Näytönohjaimen kyljestä löytyy myös näyttö, johon saa esiin haluamiaan tietoja tietokoneesta tai vaikka kissavideon.

Gigabyte ei valitettavasti kertonut, milloin tai mihin hintaan kaksikko tulee saataville.

Lähde: Lehdistötiedote

This site uses XenWord.
;