80+ Platinum -sertifioidun virtalähteen näyttö toimii myös täysin itsenäisesti, mutta sitä voi halutessaan myös hallita Gigabyten RGB Fusion -sovelluksella.

Emolevyvalmistajana parhaiten tunnettu Gigabyte on muiden alan jättien tapaan ulottanut lonkeronsa jo liki jokaiselle tietokoneen osa-alueelle. Tällä kertaa uutta teknologiaa on luvassa virtalähderintamalle Aorus P1200W:n muodossa.

Gigabyte Aorus P1200W on 80+ Platinum -sertifioitu 1200 watin virtalähde. Yhtiön mukaan virtalähteessä käytetään vain japanilaisia kondensaattoreita ja sen kaapelit ovat täysin modulaarisia. Virtalähteen ilmanvaihdosta on vastuussa 140 mm:n älykkääksi kehuttu kaksoiskuulalaakeroitu tuuletin. Älykkyydellä viitataan tuulettimen nopeuden automaattiseen ohjaukseen sen hetkisen tehonkulutuksen perusteella.

Aorus P1200W:n todellinen erikoisuus on sen kylkeä komistava kookas LCD-näyttö. Näyttö virtalähteen kyljessä ei ole uusi keksintö, mutta Gigabyte vie idean kilpailijoitaan pidemmälle. Näyttö toimii täysin ilman ohjelmistoja näyttäen reaaliajassa esimerkiksi sen hetkisen tehonkulutuksen ja muita tietoja virtalähteestä. Näytön sisältöä voi kuitenkin halutessaan myös kustomoida RGB Fusion -sovelluksella. Näytölle voi laittaa pyörimään kuvien ja tekstien lisäksi myös GIF-animaatioita ja MP4-videoita. Myös virtalähteen RGB-valaistus on luonnollisesti kustomoitavissa.

Virtalähteen mitat ovat varsin kohtuulliset sen teholuokkaan nähden. Ulkomitoiksi ilmoitetaan 160 x 150 x 86 mm (leveys, syvyys, korkeus). Takuuta virtalähteelle myönnetään 10 vuotta, mutta yhtiö ei paljastanut vielä sen hinnoittelua tai milloin sen voi odottaa löytyvän lähimarketin hyllystä.

Lähde: Gigabyte

This site uses XenWord.
;