Googlen simppeli Duo-videopuhelusovellus tukee nyt myös äänipuheluita maailmanlaajuisesti. Duo on Googlen haastaja Applen FaceTimelle ja Microsoftin Skypelle.

Google on päivittänyt äänipuhelumahdollisuuden Duo-sovellukseensa. Ominaisuus on nyt käytettävissä maailmanlaajuisesti, kun aiemmin se oli saatavilla vain rajatusti Brasilian markkinoilla. Toiminto on ollut tuloillaan jo varsin pitkään, sillä Google ilmoitti siitä jo viime elokuussa. Kuten videopuhelutkin, myös äänipuheluiden soittaminen Duolla on tehty erittäin yksinkertaiseksi.

Äänipuheluiden soittaminen onnistuu Duon tuoreimmalla 9.1.151636499.DR9_RC19-versiolla. Käyttäjä voi tehdä valinnan video- ja äänipuheluiden välillä yläpalkin valitsimesta, joka tulee näkyviin pyyhkäisemällä näkymää alaspäin. Jos valitsinta ei tuoreimmasta sovellusversiosta huolimatta löydy, kannattaa sovellus käynnistää uudelleen.

Jos Duon uusinta sovellusversiota ei ole vielä saatavilla Play Storen kautta, voi sen ladata APKMirror-sivuston kautta manuaalisesti asennettavaksi. Äänipuhelut onnistuvat myös sovelluksen iOS:lle tarkoitetulla uusimmalla 9.1-versiolla.

Lähteet: Twitter, Google

This site uses XenWord.
;