Samsung Galaxy Note 7 -älypuhelin tehdaskunnostettu versio komeilee Vietnamista peräisin olevissa kuvissa. Laitteen akun raportoidaan pienentyneen vajaalla kymmenellä prosentilla.

Samsung ilmoitti maaliskuun lopulla aikomuksistaan tuoda valituille markkinoille myyntiin tehdaskunnostettuja Galaxy Note 7 -älypuhelimia. Syynä tähän on ensisijaisesti Greenpeacen kaltaisten ulkopuolisten tahojen painostus takaisinkutsuttujen laitteiden ympäristöystävällisestä kierrätyksestä. Samsung ei kuitenkaan julkaissut tarkempia tietoja aikataulusta tai markkina-alueista, joilla tehdaskunnostettua laitetta tultaisiin näkemään.

Io-tech jututti maaliskuun lopulla Samsung Suomen myyntijohtajaa Antti Holopaista, jolla ei ainakaan tuossa vaiheessa ollut tietoa kunnostettujen Note 7 -mallien saapumisesta Suomeen tai Eurooppaan. Varmaa kuitenkin on, ettei tehdaskunnostettuja yksilöitä nähdä ainakaan USA:n, Kanadan ja Intian markkinoilla.

Nyt Vietnamista on kantautunut kuvia Note 7:n tehdaskunnostetusta versiosta, jonka mallinimeen kerrotaan lisätyn R-kirjaimen. Ulkoisesti puhelin on pysynyt muuttumattomana ja näytöllä näkyvien tietojen mukaan myös mallikoodi on tuttu SM-N935.

Kuvien perusteella tehdaskunnostetuissa Note 7R -malleissa on käytössä 3200 mAh akku, joka on siis kapasiteetiltaan 300 mAh pienempi kuin alkuperäisessä Note 7:ssä. Muut tekniset ominaisuudet ovat tällä tietoa pysyneet samana, kuin alkuperäisissä Note 7 -malleissa.

Lähteet: AndroidCentral, SamsungVN

This site uses XenWord.
;