Googlen tulevien Pixel 2 -älypuhelimien värivaihtoehdot esillä kuvavuodossa.

Google on ilmoittanut julkaisevansa uudet toisen sukupolven Pixel-älypuhelimensa 4. lokakuuta ja niistä onkin jo vuotanut jonkin verran tietoja etenkin speksien osalta. Nyt Droid Life -sivusto on saanut käsiinsä virallisen oloisia renderöityjä kuvia Pixel 2- ja Pixel 2 XL -mallien värivaihtoehdoista.

Kuvissa Pixel 2 -mallit näkyvät vain takapuolelta, jossa on havaittavissa runsaasti yhteneväisyyksiä viimevuotisten mallien kanssa. Takakuori on edelleen metallia ja yläosaa koristaa noin neljäsosan peittävä lasipinta. Kamera on nyt aiempaa suurempi ja sormenjälkitunnistin ei sijaitse enää lasiosan keskellä.

Pienempi ja edullisempi Pixel 2 esiintyy kuvissa hauskasti nimetyissä Kinda Blue, Clearly White ja Just Black -väreissä. Suurempi ja arvokkaampi Pixel 2 XL:n värivaihtoehdot ovat kuvissa Just Black ja Black & White.

Droid Lifen lähteen mukaan Pixel 2:n hinta tulee olemaan 64 gigatavun muistilla 649 dollaria ja 128 Gt muistilla 749 dollaria. Pixel 2 XL:n hinnaksi puolestaan kerrotaan 849 dollaria 64 Gt:n muistilla ja 949 dollaria 128 Gt muistilla. Toistaiseksi ei ole tietoa nähdäänkö Pixel 2 -puhelimia Suomen markkinoilla.

Lähde: Droid Life (1)(2)

This site uses XenWord.
;