Vuotojen mukaan Pixel 6- ja 6 Pro -puhelinten kamerakyhmy kulkee puhelimen laidasta laitaan ja puhelinten kaveriksi on luvassa myös Pixel Watch -kello.

Googlen Pixel-puhelinten takakannet olivat ensimmäisten mallien kohdalla ainakin jonkin verran massasta poikkeavia, mutta tuoreimmissa sukupolvissa yhtiö kadotti takakantensa persoonallisuuden. Tulevat Pixel 6 -puhelimet tulevat palauttamaan Googlen muotokielen takaisin erikoisemmille urilleen, ainakin mikäli tuoreisiin renderöintivuotoihin on uskominen.

Renderöinnit julkaisi alun perin Jon Prosser, joka tunnetaan aiemminkin oikeaan osuneista Pixel-vuodoistaan. Lisäksi toinen vuotaja Max Weinbach on omalta osaltaan varmistanut renderöintien osuvan oikeaan muotoilun osalta, mutta hänen tietojensa mukaan värit olisivat pielessä.

Google Pixel 6- ja 6 Pro -puhelinten kamerakyhmy kohoaa reilusti erilleen puheliemen takakannesta ja on muotoiltu sivuiltaan pyöreästi reunaan sulautuviksi, mutta se kulkee koko puhelimen takakannen halki ja sen ylä- ja alareunoja ei ole ”pehmennetty” lainkaan, vaan ne kohtaavat kannen 90 asteen kulmassa.

Vuodon mukaan Pixel 6:n kamerakyhmystä löytyisi kaksi ja Pixel 6 Pron kyhmystä kolme kameraa. Myös LED-salama on luonnollisesti sijoitettu osaksi kyhmyä. Kameroiden ominaisuuksista ei ole kuitenkaan vielä olemassa luotettavia vuotoja.

Kamerakyhmy on sijoitettu jonkin verran alaspäin puhelimen yläreunasta ja vuodon mukaan Pro-mallin kohdalla yläpuolelle jäävä kaistale on vielä selvästi perusmallia korkeampi. Ratkaisu voi aiheuttaa ongelmia tiukempien taskujen kanssa, ellei käyttäjä ole tottunut pitämään puhelintaan taskussa näyttö ulospäin tai ohjaamaan puhelinta kamerakyhmyn kohdalta sulavasti taskuun. Renderöintien mukaan kameran yläpuolelle osuus takakannesta olisi sävytetty selvästi alapuolista osaa tummemmaksi, mutta kuten todettua, toisen vuotajan mukaan värit olisivat vielä pielessä, joten siihen liittyy muuta vuotoa enemmän epävarmuutta.

Google Pixel 6 -puhelinten teknisistä ominaisuuksista ei ole tässä vaiheessa vielä varmaa tietoa, mutta huhuissa niihin on liitetty yhtiön oma Whitechapel-koodinimellinen järjestelmäpiiri. Puhelimen etukamera on vuotojen mukaan sijoitettu keskelle näytön yläreunaa lyötyyn reikään.

Yhdessä vuotokuvistä näkyy lisäksi Pixel Watchiksi huhuttu älykello, mutta pyöreitä muotoja lukuunottamatta siitä on tässä vaiheessa vaikea kommentoida mitään.

Lähteet: Ishan Agarwal @ Twitter, Jon Prosser @ Twitter, Max Weinbach @ Twitter

This site uses XenWord.
;