Japanilaisen Bauhutten huonekaluilla pelaaja voi saada kaiken tarvittavan käden ulottuville samaan aikaan, kun ottaa sängyssä mukavan asennon säkkituoliin nojaten ja käynnistää tietokoneen.

Pelituolit ovat nostaneet viime vuosina suosiotaan merkittävästi ja olemmekin kokeilleet useita erilaisia io-techin testilaboratoriossa ja julkaisseet niitä videoita YouTube-kanavallamme. Japanissa vaikuttava Bauhutte vie pelihuonekalut astetta pidemmälle.

Bauhutte on peliteemaisiin huonekaluihin erikoistunut huonekaluvalmistaja. Sen valikoimista löytyy tuttujen pelituolien ja -pöytien lisäksi erilaisia laatikostoja, hyllyjä ja jopa sänky. Yhtiön kalusteilla voikin rakentaa käytännössä pelimakuuhuoneen, jossa kaikki on pelaajan käden ulottuvilla nousematta sängystä. Makuultaan pelaaminen voi olla kuitenkin hankalaa, jota varten yhtiöltä löytyy muotoiltu säkkituoli, jolla peliasennon saa mukavaksi pedissäkin.

Vaikka Bauhutte on ajatellut lähes kaikkea mitä pelaaja voi taisteluasemaltaan toivoa, puuttuu kokonaisuudesta yksi merkittävä osa: RGB-valaistus. Nykytrendien mukaisessa diskovalaistuksessa pelaaminen vaatiikin siis erillisiin RGB-LED-nauhoihin sijoittamista.

Kerro kommenteissa menevätkö peliteemaiset huonekalut jo liian pitkälle, vai löytyykö markkinoilta näidenkin mentävä kolo?

Lähteet: Kotaku, Bauhutte

This site uses XenWord.
;