Hintavertailusovellus on ladattavissa Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille.

io-techin kanssa läheistä yhteistyötä tekevä puolueeton Hinta.fi-hintavertailu on julkaissut mobiilisovellukset Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille, jotka on ladattavissa Googlen Play-kaupasta ja Applen Appstoresta.

Sovelluksen avulla pystyy kätevästi vertailemaan tekniikkatuotteiden hintoja Suomessa toimivissa verkkokaupoissa. Sovelluksen ensimmäisessä versiossa on mukana perusominaisuudet, kuten yli miljoonan tuotteen hinnat eri verkkokaupoissa, tuotehaku, tuotekategorioiden selaaminen sekä etusivulla kätevästi listattuna palvelun suosituimmat tuotteet ja tarjoustuotteet. Sovellusta kehitetään tulevaisuudessa ominaisuuksien osalta ja palautteen myötä kattavammaksi.

Hinta.fi-sivuston puolella käteviä ominaisuuksia ostajalle ovat useamman tuotteen vertailun ostoskoriominaisuus ja jokaisen tuotteen hintahistorian seuranta eri kaupoissa.

 

Lataa sovellus ja voita GeForce RTX 3060 Gaming X Trio -näytönohjain

Mobiilisovellusten julkaisun kunniaksi Hinta.fi arpoo yhteistyössä MSI:n kanssa uuden GeForce RTX 3060 Gaming X Trio -näytönohjaimen (suositushinta 499€).

Arvontaan on mahdollista osallistua lataamalla Hinta-sovellus ja klikkaamalla sovelluksen valikosta arvontasivulle ja syöttämällä nimi ja sähköpostiosoite. Voittajan arvonta suoritetaan 1.4.2021 ja tarkemmat ohjeet ja säännöt löytyvät arvontasivulta.

Palautetta, risuja ja ruusuja, bugiraportteja ja kehitysehdotuksia sovelluksesta voi antaa TechBBS-foorumilla Hinta.fi:n omassa viestiketjussa.

Kiitos kaikille sovelluksen ladanneille ja onnea arvontaan! T: Hinta.fi-tiimi

This site uses XenWord.
;