YouTubessa julkaistu video lupaa yhtiön julkaisevan jatkossakin sekä äly- että peruspuhelimia.

Kotimainen HMD Global toi Nokia-brändin takaisin puhelinmarkkinoille ensin peruspuhelimissa ja pian sen jälkeen älypuhelimissa. Pelkkä nimi ei kuitenkaan kantanut pitkälle ja yhtiö on joutunut jättämään ylemmän pään laitteet valikoimistaan.

Viime syksynä yhtiö paljasti suunnittelevansa siirtymistä omaan brändiinsä älypuhelinmarkkinoilla; Nokian taru älypuhelimissa on tulossa jälleen päätökseensä. Yhtiön ensimmäisen omaa HMD-brändiä kantavan puhelimen renderöinnitkin ehtivät jo vuotaa nettiin, mutta nyt kaikki on pykälää virallisempaa.

HMD Global on julkaissut YouTubessa videon, jossa se esittelee uuden HMD-brändin. Yhtiön mukaan sen laitteet on suunniteltu oikeiden ihmisten käytettäviksi ja sen vuoksi HMD kääntyykin uudessa brändäyksessä näkyvästi muotoon ”Human Mobile Devices”. Puhelimet tulevat olemaan sekä aiempaa helpommin itse korjattavissa että entistä ympäristöystävällisempiä.

Videolla varmistetaan vain, että yhtiö tulee julkaisemaan jatkossakin sekä äly- että peruspuhelimia, mutta muuta tietoa niistä ei juurikaan irtoa. Tämänhetkisten odotusten mukaan älypuhelinpuolella tullaan jatkossakin keskittymään keskiluokkaan ja siitä edullisempaan päin ja videon saateteksti antaa tukensa tälle ajatukselle. Peruspuhelinten osalta HMD:n odotetaan jatkavan Nokia-brändin käyttöä, vaikka videon perusteella voisi odottaa niidenkin siirtyvän uuden brändin alle.

Lähde: GSMArena

This site uses XenWord.
;