Alun perin viime kesänä Kiinassa julkaistu Magic V2 saapuu suomeen mustana varianttina sekä myöhemmin myyntiin tulevana Porsche Designin kanssa toteutettuna Magic V2 RSR -versiona.

Honor Magic V2 julkaistiin alun perin viime kesänä Kiinassa ja syksyllä IFA-messuilla se lanseerattiin globaaleille markkinoille ilman tarkempia tietoja varsinaisesta myyntiintulosta. Odotus on nyt päättynyt ja Magic V2 on saatavilla Euroopassa, mukaan lukien Suomessa.

Magic V2 jatkaa Honorin perinteitä kirjamaisesti aukeavien taittuvanäyttöisten puhelinten saralla, mutta sen kehitystyön kerrotaan silti kestäneen kaksi vuotta ja sisältävän yhteensä 210 erilaista teknistä innovaatiota. Erikseen markkinointipuheissa nostettiin esiin erittäin ohut kaksoisakku sekä parannellut jäähdytys, sarana, näyttö ja kaiutin.

Suomeen Magic V2 saadaan mustana varianttina, jonka sisällä sykkii Qualcommin viime sukupolven Snapdragon 8 Gen 2. Järjestelmäpiirin tukena on Suomessa myytävässä versiossa 16 Gt muistia ja 512 Gt tallennustilaa. Puhelimen 6,43” OLED-ulkonäytön resoluutio hieman erikoinen 2376×1060 ja se päivittyy 120 hertsin virkistystaajuudella. Esiin taittuva sisänäyttö on kooltaan 7,92” ja sen OLED-paneeli tarjoaa 2344×2156-resoluution samalla 120 hertsin virkistystaajuudella. Voit tutustua puhelimen tarkempiin ominaisuuksiin aiemmassa uutisessamme.

Magic Honor V2:n löytää Suomessa kauppojen hyllyiltä 5. helmikuuta 1999 euron suositushintaan. Myös Porsche Designin kanssa yhteistyössä toteutettu Magic V2 RSR on mahdollisesti saapumassa myyntiin Suomeen, mutta sen aikataulusta ilmoitetaan myöhemmin.

Lähde: Sähköpostitiedote

This site uses XenWord.
;