Mate 30 Pro on ensimmäinen Huawein omilla mobiilipalveluilla Suomessa myyntiin tuleva puhelin.

Huawei on tiedottanut tänään tuovansa viime syyskuussa julkaistun Mate 30 Pro -älypuhelimen myyntiin Suomessa. Saatavuus tulee kuitenkin olemaan ainakin aluksi hyvin rajattua, sillä laite on ostettavissa vain Helsingissä Huawei Experience Store- ja Power Stockmann -myymälöissä.

Lisäksi halukkaiden ostajien on liityttävä Huawei Experience (Suomi) -yhteisöön Facebookissa ja sivustolla rekisteröityneet kuluttajat saavat koodin, jota vastaan he voivat ostaa Mate 30 Pro -puhelimen.

Suomessa myyntiin tulevassa Mate 30 Prossa on käytössä Huawein oma AppGallery-sovelluskauppa ja yritys kertoo kuulevansa mieluusti palautetta kaupan tarjontaan ja käyttökokemukseen liittyen. Huawei tarjoaa myös teknisen tuen, joka neuvoo kuluttajia mm. Huawei Mobile Services -palvelujen ja Huawei AppGallery -sovelluskaupan osalta.

Mate 30 Pron keskeisimpiä teknisiä ominaisuuksia ovat 6,53-tuumainen reunoilta voimakkaasti kaartuva Flex OLED -näyttö, Kirin 990 -järjestelmäpiiri, 4500 mAh akku 40 watin pikalatauksella ja 27 watin langattomalla latauksella, 40 megapikselin laajakulmakamera f1.6-aukolla ja optisella vakaimella, 40 megapikselin 3:2-kuvasuhteen ultralaajakulmakamera f1.8-aukkosuhteella, 8 megapikselin telekamera kolminkertaisella optisesti vakautetulla zoomilla ja f2.4-aukkosuhteella ja Android 10 -käyttöjärjestelmä EMUI 10 -käyttöliittymällä.

Mate 30 Pron myynti alkaa 10. helmikuuta 999 euron hintaan. Suomessa myyntiin tuleva versio on varustettu 4G-yhteyksillä, 8 & 256 Gt:n muistiyhdistelmällä sekä Space Silver -värillä. Mate 30 Pron ostajille on tarjolla kaupanpäällisenä yksi ilmainen näytön korjaus ensimmäisten kuuden kuukauden aikana sekä valkoiset langattomat Freebuds 3 -kuulokkeet.

Lähde: Huawei

This site uses XenWord.
;