Luotetuksi vuotolähteeksi profiloitunut OnLeaks on yhdessä Android Authorityn kanssa julkaissut renderöidyn videon ja kuvia, joiden kerrotaan perustuvan laitteen tehdaspiirustuksiin.

Uudet kuvat eivät siis ole peräisin valmistajalta, vaan ne ovat luotu tehtaalta peräisin olevien CAD-piirustusten pohjalta. Renderöintien puhelin näyttää täysin samalta kuin joulukuun alussa vuotaneet valokuvat uudeksi Moto X:ksi väitetystä puhelimesta.

Puhelimessa on selvää sukunäköä nykyisen Moto Z -malliston kanssa mm. takakameran suhteen, mutta takakuori on muodoiltaan pyöristetympi eikä siitä löydy liitinpinnejä Moto Mods -lisälaitteita varten. Uuden Moto X:n odotetaan sijoittuvan ylempään keskiluokkaan Moto Z -mallien alapuolelle.

Laitteesta kerrotaan löytyvän 5,2-tuumainen näyttö, muistikorttipaikka, näytön alapuolelle sijoitettu sormenjälkitunnistin, 3,5 mm kuulokeliitäntä ja micro-USB-liitäntä. Piirustusten pohjalta määritellyt ulkomitat ovat 150 x 73,8 x 8,4 mm.

Kuvien puhelimen lopullisesta nimeämisestä Moto X (2017):ksi ei ole vielä varmuutta ja joidenkin tietojen mukaan mallinimi saattaisi sen sijaan olla Moto C. Toistaiseksi ei myöskään ole tiedossa milloin puhelin julkaistaan, mutta on epätodennäköistä, että se tultaisiin näkemään jo ensi viikolla CES-messuilla.

Lähteet: Twitter, Android Authority

This site uses XenWord.
;