Vuotolähteen mukaan puhelimen nimeksi saattaa tulla iPhone 9.

OnLeaks-tiliä Twitterissä ylläpitävä Steve Hemmerstoffer on julkaissut yhdessä iGeeksblog-sivuston kanssa renderöintejä väitetystä tulevasta pienikokoisesta iPhonesta. Aiemmin laite on kulkenut huhuissa iPhone SE 2 -nimellä, mutta OnLeaksin mukaan nimeksi saattaisi olla tulossa iPhone 9.

Renderöintien perusteella iPhone 9:n ulkonäkö tulee olemaan hyvin perinteinen, eikä se poikkea merkittävästi vuonna 2017 julkaistusta iPhone 8:sta. CAD-kuvien perusteella laitteen ulkomitat ovat 138,5 x 67,4 x 7,8 mm, eli se on hieman iPhone 8:aa paksumpi. Näytön ylä- ja alareunus ovat melkoisen kookkaat ja näytön alla sijaitsee edelleen Touch ID -sormenjälkitunnistin.

Näytön koon kerrotaan olevan edelleen iPhone 8:n tapaan 4,7 tuumaa, mutta sisältä löytyy uusimman sukupolven A13 Bionic -järjestelmäpiiri sekä kolme gigatavua RAM-muistia. Takakuoren ylänurkassa on edelleen vain yksi kamera LED-salamalla avustettuna.

Huhujen mukaan uusi pieni iPhone saatetaan julkaista maaliskuussa yhdessä uusien iPad Pro -mallien kanssa. 64 gigatavun mallin hinnaksi huhutaan 399 dollaria.

Lähde: iGeeksblog

This site uses XenWord.
;