iFixit-sivusto otti selvää onko tehdaskunnostetun Galaxy Note FE -mallin sisuskaluissa eroa alkuperäiseen Note7-malliin.

iFixit-sivusto on iskenyt työkalunsa kiinni Samsungin Koreassa myyntiin tuomaan Galaxy Note Fan Edition -älypuhelimeen ja tutkinut miltä osin se eroaa alkuperäisestä Note7:stä. Kuten oli odotettavissa, eroa löytyi vain akun osalta.

Alkuperäisessä takaisinkutsutussa Note7:ssä akun kapasiteetti oli 13,48 Wh, kun taasen Fan Editionissa lukema on 12,32 Wh (-9 %). Akku on myös ulkomitoiltaan aavistuksen pienempi ja painaa 2,3 grammaa vähemmän.

iFixitin käytössä olleissa puhelimissa pieniä eroja oli nähtävissä myös sisäisissä antennikomponenteissa, mutta ne johtuivat eri markkinoille tarkoitettujen varianttien yhteysominaisuuksista.

Pienenä kertauksena Galaxy Note Fan Edition on siis avaamattomista pakkauksista peräisin olevista takaisinkutsutuista Galaxy Note7 -puhelimista tehdaskunnostettu versio, joka tuli hiljattain myyntiin Korean markkinoilla. Laite on tiettävästi tulossa lähiaikoina myös joillekin muille markkina-alueille.

iFixit muistuttaa artikkelissaan, että koko takaisinkutsukampanja olisi saatettu välttää, jos Note7:ssä olisi käytetty käyttäjän irrotettavissa olevaa akkua.

Lähde: iFixit

This site uses XenWord.
;