Samsungin mobiiliyksikön johtaja DJ Koh on vahvistanut taiwanilaiselle lehdistölle Galaxy Note 8 -älypuhelimen julkaisun tapahtuvan elokuun lopulla.

Samsung julkaisi neljän ensimmäisen sukupolven Galaxy Note -älypuhelimensa IFA-messujen yhteydessä Berliinissä syyskuun alussa, mutta kaksi viimeisintä mallia ovat nähneet päivänvalon aiemmin elokuussa. Huhujen mukaan sama kaava olisi jatkumassa myös tänä vuonna ja nyt ne ovat saaneet vahvistuksen Samsungin mobiiliyksikön johtajalta DJ Kohilta.

Koh ja joukko muita Samsungin johtoportaan henkilöitä vierailivat päättyneellä viikolla Taiwanissa paikallisten televiestintäyritysten luona ja järjestivät lehdistötilaisuuden paikalliselle medialle. Tilaisuudessa Koh paljasti, että uuden Galaxy Note8:n julkaisu tulee tapahtumaan omassa tilaisuudessaan elokuun lopulla. Huhujen mukaan tilaisuus järjestetään New Yorkissa.

Kohin mukaan Note8:n ensimmäinen aalto saapuu keskeisimmille markkina-alueille jo syyskuun alussa, kun taasen toinen julkaisuaalto tulee vuoroon lokakuussa. Tarkasta julkaisupäivästä, sijainnista tai hinnoittelusta Koh ei vielä maininnut mitään.

Huhujen mukaan Note8:n ulkomuodot noudattavat Galaxy S8 -malleista tuttua linjaa ja lähes puhelimen reunoille asti ulottuvan näytön kooksi on ennakoitu 6,3-6,4 tuumaa. Laitteen sisällä on todennäköisesti yrityksen Exynos 8895 -järjestelmäpiiri ja takapuolelta huhutaan löytyvän optisen zoomauksen mahdollistava kaksoiskameratkaisu. Akun suhteen Samsung on todennäköisesti poikkeuksellisen varovainen ja sen kapasiteetin huhutaankin olevan maksimissaan 3500 mAh.

Lähde: ePrice, SamMobile

Kuva: ePrice

This site uses XenWord.
;