Purkuvideoistaan tuttu iFixit tulee tarjoamaan varaosia paitsi Steam Deckille, myös Index-VR-laseille. Valve tulee ilmoittamaan muista virallisista varaosamyyjistä myöhemmin.

Valve aloittaa Steam Deckin toimitukset kuluttajille vielä nipin napin kuluvan kuun aikana, 28. helmikuuta. Vaikka kuluttajilla on vielä hetki odoteltavaa, ovat lehdistökappaleet ehtineet esiintyä jo useilla videoilla eriasteisten ennakkokatsausten muodossa.

Yhtiö on painottanut jatkuvasti laitteen olevan täysverinen tietokone, johon voi halutessaan asentaa minkä tahansa käyttöjärjestelmän ja joka on helposti huollettavissa kompaktista koostaan huolimatta, vaikkei sitä loppukäyttäjien tehtäväksi suositellakaan. Avoimuutta alleviivaa myös se, että yhtiö laittoi hiljattain vapaaseen jakeluun myös Steam Deckin kuorten CAD-piirustukset.

Nyt Valve on ilmoittanut aloittaneensa yhteistyön iFixitin kanssa. Purkuoppaistaan ja työkaluistaan tuttu iFixit on julkaissut Valven siunauksella ns. ”älä tee näin” purkuvideon, mutta nyt yhtiön kerrotaan olevan myös yksi Valven virallisista varaosamyyjistä. iFixit tulee tarjoamaan varaosia paitsi Steam Deckille, myös Valven Index-VR-laseille. Toistaiseksi ei ole tiedossa, mistä kaikkialta Valven virallisia varaosia tulee saamaan, mutta ainoaksi paikaksi iFixit ei ole jäämässä.

Lähde: Valve

This site uses XenWord.
;