Microsoftin helppokäyttötoimintojen hyödyntäminen on mahdollistanut ilmaisen lisenssipäivityksen myös sen jälkeen, kun alkuperäinen päivityskampanja päättyi.

Microsoft julkaisi Windows 10:n alun perin heinäkuussa 2015. Julkaisun yhteydessä yhtiö aloitti kampanjan, joka mahdollisti Windows 7- ja 8-lisenssien päivittämisen Windows 10 -lisenssiksi ilmaiseksi ensimmäisen vuoden ajan.

Ilmainen Windows 10 -päivitys houkutteli monia, mutta toisaalta moni päätyi myös pysymään vanhassa lisenssissään. Kun päivitystarjous päättyi, moni löysi vaihtoehtoisen ilmaisen päivitysmahdollisuuden: Microsoft oli jättänyt oven auki Windowsin helppokäyttöominaisuuksia tarvitseville käyttäjille ja sen porsaanreiän kautta kuka tahansa pystyi edelleen päivittämään vanhan lisenssinsä Windows 10 -lisenssiksi.

Nyt Microsoft on päättänyt tehdä lopun myös tästä ilmaisesta päivityspolusta. Yhtiö on päivittänyt helppokäyttötoimintoja hyödyntäville käyttäjille tarkoitetun päivityssivun tekstillä, joka kertoo ilmaisen päivitysmahdollisuuden päättyvän tämän vuoden lopussa, 31. joulukuuta 2017.

Lähde: Microsoft

This site uses XenWord.
;