Intelin PR-osaston muotoilemassa lausunnossa kumotaan väitteet, että Intel olisi ainoa yritys, jota haavoittuvuudet koskisi ja syytetään mediaa virheellisestä raportoinnista.

Intel toteaa lausunnossa, ettei se usko, että haavoittuvuuksien avulla pystyttäisiin korruptoimaan, muokkaamaan tai poistamaan tietoja. Haavoittuvuudessa on kuitenkin kyse kernelimuisti lukemisesta, josta ei mainita tiedotteessa sanallakaan.

Alun perin Intel ja joukko muita yrityksia, joita haavoittuvuudet koskevat, olivat aikeissa kertoa yksityiskohdista tarkemmin ensi viikolla, mutta Intel päätti aikaistaa omaa lausuntoaan pika-aikataululla johtuen sen mukaan virheellisistä kirjoituksista mediassa.

Lausunnon lopuksi Intel toteaa, että se uskoo tuotteidensa olevan maailman turvallisimpia ja partnereidensa tuella nykyiset ratkaisut tähän ongelmaan tarjoavat parhaan mahdollisen turvan yrityksen asiakkaille.

Intelin osakekurssi ehti laskea päivän aikana noin -6,5 %, mutta tiedotteen julkaisun jälkeen kurssi nousi välittömästi parilla prosentilla.

Lähde: Intel

This site uses XenWord.
;