Todennäköisimmin 2. syyskuuta pidettävässä tilaisuudessa tullaan julkaisemaan Tiger Lake -prosessorit kannettaviin.

Intel on lähettänyt joillekin teknologiamedioille kutsun syyskuussa tapahtuvaan julkaisutilaisuuteen. Julkaisutapahtuma pidettäneen koronan pakottaman trendin mukaisesti verkossa.

Intelin kutsun mukaan yhtiöllä on jotain suurta jaettavanaan 2. syyskuuta pidettävässä tapahtumassa. Valitettavasti mitään vihjeitä siitä, mistä tarkemmin on kyse, ei kutsussa ole.

Todennäköisimmin kyse on Tiger Lake -koodinimellisten 11. sukupolven Core-mobiiliprosessoreiden julkaisusta. Tiger Lake -prosessorit perustuvat Willow Cove -ytimiin ja Xe-LP-grafiikkaohjaimeen. Prosessoreiden suorituskyky on ollut vakuuttavaa ainakin vuotaneissa yksittäisissä testeissä ja myös grafiikkaohjaimen odotetaan peittoavan kilpailijan tämän hetken tarjonnan.

Intel on aiemmin kertonut tulevansa julkaisemaan Tiger Lake -prosessorit kannettaviin kesän aikana. Syyskuun alkua ei välttämättä enää lasketa kesäksi, mutta käytännössä ainut muu vaihtoehto olisi Xe-arkkitehtuuriin perustuvien näytönohjainten tai laskentakorttien julkaisu ja sitä voitaneen pitää lähinnä teoreettisena mahdollisuutena.

Lähde: The Verge

This site uses XenWord.
;