Kiinalainen Benchlife-sivusto on julkaissut tuoreita tietoja Intelin tulevaisuuden prosessorisuunnitelmista.

kaby-lake2-29122016

Intel on ilmoittanut peruneensa vähävirtaisten 18 watin TDP-arvolla varustettujen Kaby Lake-H-koodinimellisten prosessoreiden tuotannon ja siirtäneensä voimavaraansa Kaby Lake-R- eli KBL-R-prosessoreiden kehittämiseen.

Skylake-R-prosessori (oikealla)
Skylake-R-prosessori (oikealla)

Kaby Lake-R viittaa BGA-pakattuun eli emolevylle juotettavaan ja OEM-valmistajille esimerkiksi kannettavissa- ja All-in-one-tietokoneissa käytettäviin prosessorimalleihin. Nykyisissä Skylake-R-sukupolven Core i5- ja i7-prosessoreissa käytössä on suorituskykyisin  Iris Pro Graphics 580 -grafiikkaohjain.

Intelin mukaan KBL-R-prosessorit tullaan nimeämään Intelin 8. sukupolven Core-prosessoreiksi ja neliytimiset versiot ovat TTM eli Time To Market ensi vuoden 33. viikolla eli elokuun puolivälissä.

kaby-lake-29122016

Benchlifen julkaisemaan taulukkoon on kerätty myös vuonna 2018 julkaistavien seuraavan sukupolven Coffee Lake -koodinimellisten mobiili- ja työpöytäprosessoreiden tietoja. Mielenkiintoisimmat mallit ovat työpöydälle julkaistavat LGA-pakatut 4- ja 6-ytimiset Coffee Lake-S-prosessorit sekä mahdollisesti vuonna 2019 julkaistava Socket R -kantainen Coffee Lake-X-tehoprosessori.

Lähde: Benchlife

This site uses XenWord.
;