Automaattinen asetusten optimointi on vielä beeta-vaiheessa ja tukee vain kourallista pelejä, mutta lisää tuettuja pelejä on luvassa uusien ajurijulkaisujen myötä.

Intel on julkaissut uudet näytönohjainajurit integroiduille grafiikkaohjaimilleen. Tuoreimmat 15.65.3.4944 -ajurit ovat saatavilla 64-bittiselle Windows 10 -käyttöjärjestelmälle ja ne tukevat 6. ja uudempien sukupolvien Core-prosessoreiden integroituja grafiikkaohjaimia. Tuettuna on myös Radeon RX Vega M -näytönohjaimella varustetut 8. sukupolven Core-prosessorit, mutta ajuri koskee vain niiden integroitua Intel HD 630 -grafiikkaohjainta, ei RX Vega M:ää.

Intelin uudet näytönohjainajurit ovat normaaleja päivityksiä merkittävämmät. Ne lisäävät virallisen tuen Age of Empires: Definitive Edition- ja Final Fantasy XII: The Zodiac Age HD -peleille sekä uutena ominaisuutena automaattisen grafiikka-asetusten konfiguroinnin tuetuille peleille.

Pelin grafiikka-asetusten automaattinen konfigurointi on toistaiseksi beeta-asteella ja tuettuna on vain kourallinen pelejä. Tällä hetkellä tuettuja pelejä ovat Battlefield 1, Battlefield 4, American Truck Simulator, Call of Duty WWII, Destiny 2, DOTA 2, Grand Theft Auto V, League of Legends, Overwatch ja World of Tanks. Lisäksi Intel on listannut erillisellä verkkosivulla ruutukaappauksina suositeltuja asetuksia eri grafiikkaohjaimilleen useissa muissa peleissä.

Intelin mukaan ajurit parantavat lisäksi sen integroitujen näytönohjainten suorituskykyä optimoimalla tehonkulutuksen jakoa prosessorin ja grafiikkaohjaimen välillä. Ajurit parantavat myös videoiden pakkaussuorituskykyä ja tuovat 7. ja 8. sukupolven prosessoreiden integroiduille grafiikkaohjaimille uusia virransäästöominaisuuksia. Voit tutustua kaikkiin muutoksiin ajureiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa Intelin ajurit täältä

This site uses XenWord.
;