InWin ei käytä useimpien valmistajien tapaan Asetekin teknologiaa, vaikka AIO-blokkien pyöreä muoto onkin yhdistävä tekijä.

Koteloistaan tunnettu InWin on julkaissut mielenkiintoisia uutuuksia AIO-nestecoolereiden markkinoille. Mielenkiintoisia yhtiön uusista BR-sarjan AIO-coolereista tekee jo se, että ne eivät perustu Asetekin teknologiaan.

InWin BR24 ja BR36 ovat muutoin identtiset, mutta kuten jo nimet vihjaavat, löytyy toisesta 240 mm:n ja toisesta 360 mm:n jäähdytin. Jäähdyttimien tukena käytetään yhtiön omia Luna AL120 ARGB -tuulettimia, jotka on optimoitu korkealle paineentuotolle.

BR:n blokkiyksikkö on muotoiltu Asetekin tapaan pyöreäksi, mutta siitä ei löydy integroitua pumppua. Sen sijasta pumppuyksikkö on sijoitettu letkujen yhteyteen lähelle jäähdytintä. Yhtiön mukaan ratkaisu minimoi blokin värinän ja siitä aiheutuvan melun.

Itse blokkiyksikkö ei huolimatta ulkopuolelle sijoitetusta pumpusta ole aivan pienimmästä päästä, vaan sen kokoa kasvattaa etenkin sen päälle integroitu varsin korkea kolmilapainen PWM-ohjattu tuuletin. Yhtiön mukaan tuuletin parantaa prosessorikannan ympäristön jäähdytystä jopa 35 % ja siten tehostavan esimerkiksi M.2-aseman jäähdytystä, mikäli sellainen prosessorikannan ja näytönohjaimen välistä löytyy. Yhtiön esimerkkikuvassa puolestaan emolevyn virransyötön lämpötila laskeet tuulettimen ansiosta 78,9 asteesta 55,7 asteeseen.

BR-sarjan AIO-coolerit on luonnollisesti varustettu kattavalla osoitettavalla RGB-valaistuksella. Tuuletinten valaistuksen lisäksi yhtiö on integroinut LEDejä pumppuyksikön kanteen itse blokin ja sen päälle sijoitetun tuulettimen väliin.

Sekä InWin BR24 että BR36 tulevat ennakkotilattavaksi yhtiön omasta verkkokaupasta 7. kesäkuuta. BR24:n suositushinta on 109,99 ja BR36:n 124,99 euroa ja AIO-coolereiden mukana toimitetaan yhtiön oma ARGB One-Click -ohjain. Yhtiö arvioi toimituskuluiksi Suomeen kummankin mallin kohdalla 30,97 euroa.

Lähde: InWin

This site uses XenWord.
;