30 euron hintaista deskmat-hiirimattoa tulee myyntiin kolme eri väriä yhteensä vajaa 1000 kappaleen erä.

Ensimmäinen vajaa 200 kappaleen erä io-techin deskmat-hiirimattoja myytiin viime kesänä loppuun parissa minuutissa eikä sitä valitettavasti riittänyt kaikille halukkaille. Toisessa erässä alkuperäistä valko-mustaa mattoa tulee saataville isompi erä ja sen lisäksi pienemmät erät kahta uutta värivaihtoehtoa, jotka ovat vihreä-musta ja musta-harmaa.

Toinen erä io-techin deskmat-hiirimattoja saapuu myyntiin 30 euron hinnalla yhteistyössä Jimm’sin kanssa ja myynti alkaa torstaina 26. tammikuuta klo 12. Jimm’sillä on tarjolla kaikkiin tilauksiin ilmaiset postikulut ja maksutapoina ovat yleisimmät vaihtoehdot verkkomaksusta osamaksuihin.

Kankainen matto on kooltaan 900 x 360 mm, reunat on ommeltu ehkäisemään kulutusta ja kumipohjan ansiosta matto pysyy paikoillaan.

 

Huom! Valko-musta ja vihreä-musta ovat taustaltaan identtiset ja yhtä mustat. Kuvissa ja videolla valaistuksesta riippuen toinen matto saattaa näyttää katselukulmasta riippuen vaaleammalta. Harmaa-mustan maton myyntiversiossa on musta tikkaus.

This site uses XenWord.
;