Jonsbo VR3 mahduttaa etupaneeliinsa maksimissaan 280 mm:n nestejäähdyttimen.

Jonsbo on esitellyt uuden mini-ITX-kokoluokkaan sijoittuvan VR3 -tietokonekotelon. Uutuus tarjoaa hieman SSUPD Meshlicious -koteloa muistuttavan ulkonäön käännetyllä emolevyllä, tornimaisella rakenteella ja verkkorakenteisilla kylkipaneeleillaan.

Omana erikoisuutenaan Jonsbo VR3:n sisärunko on vedettävissä ulos kotelon ulkokuoresta, mikä antaa varsin vapaat kädet kotelon sisuksiin. Kotelon ulkomitat ovat 255 x 204 x 382 mm (L x S x K).

VR3:n etu- ja sivupaneelit ovat siis verkkomaisia mesh-paneeleita ja sisuskalut pohjautuvat niin sanottuun sandwich-asetteluun, eli emolevy asettuu toiselle puolelle ja näytönohjain asennetaan riser-kaapelin avulla toiselle puolelle. Näin ollen näytönohjain ja prosessoricooleri pääsevät ottamaan suoraan ulkoilmaa kylkipaneeleidensa läpi, minkä lisäksi etupaneelissa on paikat kahdelle 140 tai 120 mm:n tuulettimelle ja vastaavasti maksimissaan 280 mm:n nestejäähdyttimelle.

Ilmajäähdytykselle prosessorin yläpuolella on tilaa 70 mm ja lisäkorttien osalta tuettuna ovat maksimissaan 325 mm pituiset kortit. Lisäksi koteloon mahtuu maksimissaan 140 mm:n pituiset ATX-virtalähteet ja maksimissaan neljä 2,5” levyä tai kaksi 2,5” levyä yhdessä kahden 3,5” levyn kanssa, mutta tuolloin on karsittava näytönohjaimen pituudesta.

Jonsbo VR3 tulee saataville mustana ja valkoisena. Yritys ei ole antanut tarkempia tietoja kotelon myyntiintuloaikatauluista tai hinnoittelusta.

Lähde: Jonsbo (1), (2)

This site uses XenWord.
;