Motorola ei ole tänä vuonna onnistunut pitämään tulevia Moto-älypuhelinmallejaan kovinkaan hyvin salassa. Nyt luotettu tietovuotaja Evan Blass on julkaissut Twitterissä renderöidyn pressikuvan toistaiseksi julkaisemattomasta Moto X4 -älypuhelimesta. Motorolan uutuudesta on huhuttu jo pidemmän aikaa ja se löytyy mm. aiemmin vuotaneesta Motorolan roadmapista. Moto X4 sijoittuu Motorolan mallistossa keskihintaluokkaan Z- ja G-sarjojen väliin.

Blassin julkaiseman kuvan perusteella Moto X4:n muodoissa on hyvin paljon sukunäköä muiden tämänvuotisten Moto-mallien kanssa. Kuvan perusteella takakuori vaikuttaisi olevan reunoiltaan pyöristettyä lasia, kuten joissain aiemmissa huhuissa on puhuttu. Takakameran pyöreän kehyksen sisältä löytyy kaksi kameraa. Etupuolella näyttö vaikuttaisi yltävän lähes reunoja kiertävään metallirunkoon asti.

Blassin ja VentureBeat-sivuston saamien tietojen mukaan Moto X4:n ominaisuuksiin lukeutuvat mm. IP68-suojattu lasi-alumiinirakenne, 5,2-tuumainen Full HD -näyttö, Snapdragon 630 -järjestelmäpiiri, neljä gigatavua RAM-muistia, 64 Gt tallenustilaa, muistikorttipaikka, 3000 mAh akku, 16 megapikselin etukamera sekä 12 ja 8 megapikselin sensoreihin perustuva kaksoistakakamera.

Moto X4:n huhutaan tulevan saataville vuoden viimeisellä neljänneksellä, mutta sen julkaisuajankohdasta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Lähteet: Twitter, Venturebeat