Kuvien perusteella laitteen toteutus vaikutta kömpelöltä ja hieman keskeneräiseltä.

Monille täysin tuntematon kiinalainen Rouyu Technology on esitellyt tiettävästi maailman ensimmäisen taittuvalla näytöllä ja Qualcommin tulevalla Snapdragon-huippumallilla varustetun älypuhelimen.

Laitteen taipuisa AMOLED-näyttö on läpimitaltaan 7,8 tuumaa ja se taipuu kaksinkerroin melko loivalla säteellä saranamekanismin ympäri. Avattuna näytön kuvasuhde on 4:3 ja taitettuna se kutistuu noin neljän tuuman kokoluokkaan. Avattuna laitteen paksuudeksi kerrotaan 7,6 mm ja taitettuna paksuus kasvaa 15,2 mm:iin, tosin kuvien perusteella paksuus on saranan kohdelta vielä selvästi suurempi. Taittomekanismin kerrotaan olevan suunniteltu kestämään 200 000 taittokertaa. Kuvien ja videoiden perusteella kokonaisuus ei vaikuta vielä kovinkaan kypsältä ja laitteen toteutus on paikoin hieman karun näköistä.

FlexPain rautapuolelta kerrotaan lisäksi löytyvän seitsemän nanometrin prosessilla valmistettava Qualcommin seuraavan sukupolven Snapdragon-lippulaivapiiri, joka tulee tämänhetkisen tiedon mukaan kantamaan 8150-mallinumeroa. RAM-muistivaihtoehtoja ovat kuusi tai kahdeksan gigatavua ja tallennustilavaihtoehtoja 128, 256 ja 512 Gt. Laitteen 16 + 20 megapikselin kaksoiskamerat ja sensorit on sijoitettu rakenteen toiseen päätyyn sijoitettuun leveähköön palkkiin. Ro-Charge-pikalataustekniikan kerrotaan täyttävän akun tyhjästä 80 %:iin tunnissa.

FlexPain lähtöhinnaksi kerrotaan noin 9000 yuania, eli noin 1135 euroa. Saatavuudesta ei ole vielä tietoa, mutta uusi Snapdragon-lippulaivapiiri ei tiettävästi ole saatavilla ennen ensi vuotta.

Lähde: Weibo, Twitter, GSMArena

This site uses XenWord.
;