io-techin kokeiltavaksi saapui Steelseriesin keväällä lanseerama Rival 600 -pelihiiri ja kahdet eri malliset Arctis Pro -headsetit.

Rival 600 -pelihiiren erikoisuudet ovat TrueMove3+-kaksoissensori ja kylkiin asennettavat lisäpainot. Pelkästään lift-off distancea tarkkaileva erillinen sensori kykenee havaitsemaan hiiren nostamisen irti hiirimatosta 0,5 millimetristä millimetriin asti. Kylkiin on mahdollista asentaa painoja, joilla hiiren massaa on mahdollista kasvattaa 96 grammasta 128 grammaan.

Arctis Pro -headsettien Wireless- ja GameDAC-mallit ovat itse kuulokkeiden osalta identtiset, mutta Wireless-malli on nimensä mukaisesti langaton ja GameDac-mallissa on erillinen ESS Sabre 9018 -piiriä käyttävä DAC. Molempien äänenlaatu on jo vakiona erinomainen DTS Headphone:X -tilaäänellä maustettuna, mutta GameDAC-malli tarjoaa vielä bonuksena äänihifistelyyn Hi-Res Audio -tuen. Headset istuu myös kankaisten kuulokepehmusteiden ja pääpannnan ansiosta tukevasti ja ne tuntuvat pidemmissäkin pelisessioissa miellyttäviltä käyttää.

Lue artikkeli: Kokeiltua: Steelseries Rival 600 -pelihiiri & Arctis Pro -headsetit (Wireless & GameDAC)

This site uses XenWord.
;