LG esitteli G6-lippulaivamallistaan uuden plus-version, joka sisältää muutamia parannuksia alkuvuodesta julkaistuun malliin nähden.

LG on julkaissut tänään uuden version lippulaivamallistaan. Uutuus kantaa nimeä G6+. Laite sisältää maltillisia parannuksia helmikuun lopulla julkaistuun G6-malliin nähden.

Rautatasolla uutta on suurempi 128 Gt:n tallennustila sekä tuki langattomalle Qi-standardin mukaiselle lataukselle. Järjestelmäpiiri (Snapdragon 821) ja neljän gigatavun RAM-muisti ovat pysyneet samoina alkuvuodesta julkaistuun perusversioon nähden. Plus-mallin vakiovarustukseen kerrotaan kuuluvan myös Quad DA-muunnin, joka puuttuu Suomessa myytävistä G6-puhelimista.

Ulkonäön osalta tarjolla on kaksi uutta värivaihtoehtoa: Optical Marine Blue ja Optical Terra Gold, joiden lisäksi tarjolle tulee myös vanha tuttu Optical Black. Lisäksi plus-mallin mukana toimitetaan laadukkaat Bang & Olufsenin nappikuulokkeet.

G6+:n uusi ohjelmistoversio mahdollistaa puhelimen lukituksen avaamisen kasvojentunnistuksen avulla sekä virrankulutuksen optimoinnin käyttäjän liikkeiden ja paikkatietojen avulla. Samat ohjelmistopäivitykset tulevat saataville myös alkuperäiselle G6:lle.

LG G6+:n saatavuudesta Suomessa ei ole vielä toistaiseksi tarkempaa tietoa. Tällä hetkellä tavallinen LG G6 maksaa Hinta.fi-palvelun mukaan edullisimmillaan noin 550 euroa. io-techin toukokuun lopussa julkaiseman LG G6 -testiartikkelin voi lukea täältä.

Lähde: LG

This site uses XenWord.
;