LG:n tulevan G7 ThinQ -huippumallin värivaihtoehdot komeilevat vuotaneessa pressirenderöinnissä.

AndroidHeadlines-sivusto on julkaissut pressikuvan LG:n tulevasta G7 ThinQ -älypuhelimesta, jonka CAD-renderöinneistä uutisoimme viime viikolla. Sivuston mukaan kuva on peräisin luotettavasta lähteestä, joka pystyi todentamaan sen aitouden myös muulla oheisinformaatiolla.

Vuotanut kuva paljastaa G7 ThinQ:n tulevan saataville viidessä eri värissä. Värivaihtoehtojen nimet ovat “Aurora Black,” “Platinum Grey,” “Moroccan Blue,” “Moroccan Blue Matte” ja“Raspberry Rose”, joista ensin mainittu on ns. perusväri.

Kuten jo aiemmat kuvavuodot ovat paljastaneet, laitteen ulkoreunoja mukailevan näytön yläreunassa on nykytrendin mukainen lovi, johon on sijoitettu etukamera ja kuuloke. Takakuoresta löytyy kaksoiskamera, joka on kuitenkin sijoiteltu vertikaalisesti edeltäjämallin horisontaalisen asettelun sijaan.

AndroidHeadlinesin vuoto ei sisällä tietoja teknisistä ominaisuuksista, mutta aiempien huhujen mukaan kattaukseen kuuluu ainakin Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri, 4 tai 6 Gt RAM-muistia, 64 tai 128 Gt tallennustilaa, kuusituumainen 19:9 M+ LCD QHD+ -näyttö ja 16 + 16 megapikselin kaksoiskamera. G7 ThinQ:n julkaisu tapahtuu toukokuun 3. päivä Soulissa ja New Yorkissa järjestettävissä tilaisuuksissa. Hinnan huhutaan nousevan edeltäjästä 50-100 euroa.

Lähde: AndroidHeadlines

This site uses XenWord.
;