LG on paljastanut koreankielisillä sivuillaan tietoja tulevan G6-älypuhelimensa kameraratkaisuista.

Takakamera perustuu kahden 13 megapikselin kamerasensorin ratkaisuun, joista toisen parina on erittäin laajakulmainen 125 asteen objektiivi. LG:n mukaan kyseinen kuvakulma on hyvin lähellä ihmisen tarkan näön kenttää. Molempien kameroiden kuvaa hyödynnetään lopullisen kuvan muodostamisessa ja lisäksi toteutus mahdollistaa myös saumattoman zoomausmahdollisuuden. Etukameran tarkkuutta ei mainita, mutta sen laajakulmaobjektiivin kerrotaan olevan 100-asteinen.

G6:n 18:9-kuvasuhteen näytön tarjoamaa sivusuuntaista tilaa hyödynnetään kuvausnäkymässä mm. näyttämällä muutama viimeksi otettu kuva näkymän reunassa. Kamerasovellus mahdollistaa kuvien ottamisen erikoisemmilla 18:9 sekä 1:1 kuvasuhteilla. Käyttäjällä on myös mahdollisuus yhdistää 2-100 kuvaa GIF-animaatioksi suoraan kuvagalleriasta käsin.

Viimeisimpien huhujen mukaan G6:ssa on metallikuoret, Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri sekä vähintään 3200 mAh akku. 5,7-tuumainen 1440 x 2880 pikselin näyttö sekä vesitiivis rakenne ovat jo varmistettu LG:n toimesta. LG julkaisee uuden huippumallinsa ensi sunnuntaina Barcelonassa.

Lähde: LG

This site uses XenWord.
;